torstai 26. maaliskuuta 2015

Kyllä Kennelliitto osaa

Kaikki varmaan muistanevat "Kyllä isä osaa!"-ohjelmat jostain vuodelta nakki ja muusi. Jos ei muista, voi googlailla. Niissä on kuitenkin perusideana se, että aluks näyttää siltä, että kaikki menee hyvin. Sitten tapahtuu jotakin, joka menee täysin pieleen.

Niin tälläkin kertaa. Tällä kertaa fraasi vaan kuuluu "Kyllä Kennelliitto osaa!". Omistajanvaihdospaperit lähetettiin venyneen aikataulun jälkeen Kennelliitolle joskus helmikuun alus. Parin viikon päästä tuli lasku, joka sitten maksettiin. Ja lauantaina aamulla sain Kennelliitolta postia.



Avattuani kirjekuoren huomasin ekana sen, että väri ei täsmää. Noh, väliäkös tuolla, ajattelin. Sitten satuin kattomaan tarkemmin. "Platinumshepherd Årak" ja ei ihan täsmää sekään. Siinä vaiheessa piti ensinnäkin katsoa, että onhan mulle tullut oma paperi - oli se. Ei se auttanut kuin myöntää, että mulla on sakemanni omistuksessa.

"Voisinksmä olla ihan vaan Bea, tää sakemannia leikkiminen on tylsää"

Niin, siinä mun "sakemanni" seisoo. Ei sillä, kyl se sakemannista menis jos ois vähän isompi. Mut totesin, että kyl se ois ihan jees omistaa tuo oma koira eikä jotain randomia näyttelysakua jostain kuusesta. Niimpä soitin Kennelliittoon ja lopulta sähköpostiin sain tällaisen:



Se näyttääkin vähän paremmalta. Sai Bea ryhtyä takasin lapinkoiraks. Saatesanoina oli puhelinkeskustelun jälkeen "voit heittää sen sulle tulleen virheellisen omistajatodistuksen pois". En heitä, pidän muistona Kennelliiton kämmistä! Ainoo vaan, että nyt en voi juhlia sillä, etä Bea olis eka koira, jonka oon ikinä omistanu.

"Ooksä ikinä kuullu sellasesta, että muuttumisleikki on rankkaa? Tämmönen pieni Bea tarttis vähän rapsutuksia toipuakseen siitä."

5 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. No mutta tyylikästä toimintaa Kennelliitolta... taas vaihteeks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koskas se Kennelliitolla ihan putkeen menisi :D Mutta propsit täytyy kyllä antaa korjaamistoimelle, soitin sinne joskus puol kolmen aikaan ja ennen viittä oli jo asia korjattu!

      Poista
  3. Eipä jokseenkaan yllättänyt, että Kennelliitto oli tehnyt taas jonkun kämmin..:-D Meilläkin Martalla ei oo papereissa väriä ollenkaan, kun olivat siellä sählänneet jotain..

    Onneksi saitte kuitenkin vaihtumaan tiedot - kyse kun on oleellisista tiedoista ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks joo saatiin, yllätyin ihan kun ei tarvinnu tapella ollenkaan. Ja Beakin on virallisesti musta brindlein merkein, mutta sen karva on kyllä oikeesti riistanväristä - tyvestä vaalea ja kärjestä tumma. No mutta luovutettaessa se oli melkein musta, niin ymmärrän, ettei tuota sen väriä ole onnistuttu ennustamaan silloin. Loppujenlopuksi ei tuolla värillä ehkä ole väliäkään.

      Poista