maanantai 13. lokakuuta 2014

Suunnitelmain muutos

Mulla alko tossa viime perjantaina syysloma. Suunnitelmissa oli, että tän viikon aikana oltais tehty yhtä sun toista. Eilen piti hakuilla. Tänään piti canicrossailla. Torstainakin piti hakuilla. Ja vielä ehkä sunnuntainakin hakuilua. Ja sitten tokoilutkin piti tunkea johonkin väliin.

Mutta niin ne suunnitelmat vaan muuttuu. Perjantaista lähtien Rolle on ontuillut toista etutassuaan, ei pahasti eikä kokoaikaisesti mutta kumminkin jonkun verran. Kenties Rolle on viime torstaina hakutreeneissä astunut johonkin huonosti tai kolauttanut itsensä johonkin tai muuta vastaavaa, en tiedä. Kuitenkin peruttiin kaikki. Ei hakuiltu eilen, eikä hakuilla torstaina. Ei hakuilla myöskään sunnuntaina, eikä canicrossattu tänään. Tokoilutkin ollaan pidetty minimissä, iltaruoilla tehty paikkamakuuta ja se siitä.

No, koska en kestä katsoa, kun koiralla ei ole kaikki hyvin, päätin pyytää hierojan käymään. Jenni Kaipainen oli asialla, ja koska äiti tai isä ei nähnyt hierontaa tarpeellisena, kustansin lystin sitten itse. Mitäs muutakaan sitä säästöillään tekisi :D Jenni teki hyvää työtä, ja vähän Rolle aristi vasenta lapaansa. Toistaiseksi näyttää siltä, että hieronta teki tehtävänsä, mutta toisaalta en osaa varmaksi sanoa. Vielä ei uskalleta juhlia, mutta toivotaan, että voiton puolella ollaan.

Ja ei mitään niin huonoa ettei hyvääkin. Nyt kun ei olla juostu harrastuksesta toiseen, on jäänyt aikaa kunnon lenkkeilylle. Tänään ulkoilutettiin kameraa (aka puhelinta), myöhästyin jälleen kerran mun syksykuvien kanssa, kaikki puut ja muut olivat jo pudottaneet lehtensä.


Löydettiin ihan omituinen puu, kasvaakohan noita missään muualla?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti