tiistai 29. maaliskuuta 2016

TK1 Wiita-Akan Celpo Cossi

Kuten otsikko jo kertookin, käytiin tässä sunnuntaina pokaamassa kolmas ykköstulos alokasluokasta ja nykyään Rollen nimen edessä komeilee tunnus TK1. Tuloksena tällä kertaa ALO1 182,5p/200p. 1./10. KP TK1. Sinällään meni hyvin ja pisteetkin ovat varsin kiitettävät. Koepaikallakin porukka tuli onnittelemaan ja kehuivat meidän hyvännäköistä menoa. Oli kyllä mukavia kanssakisaajia! Silti on hieman vaikea olla huomaamatta niitä kaikkia virheitä, varsinkin kun tietää, että tuo pystyy kyllä parempaan. Kuten facebookissa totesinkin: on vaikea pitää näkkäriä hyvänä, kun on saanut maistaa pullaa.

Hienoin mies, ja taitavakin vielä!


Kaksin aina kaunihimpi ja jaettu ilo, kaksinkertainen ilo - Bean edellinen omistaja Lilli ja koiransa Vixi saivat myös samasta kokeesta TK1:n!
Sitten saatte vielä liikekohtaiset pisteet ja vähän kommentointiakin. Aloitettiin paikkamakuulla, josta 10. Ihan odotetusti, luotin koiraan ja tuomarikin totes, että täälä ei mitään muuta tapahtunu kuin paikallaan makaamista. Kyllä vaan tuolle koiralle sopii tuo pää maassa makaaminen!

Sitten päästään videolle, joka löytyy tuosta alta. Seuruu 8, koska se sääti tuolla seuruukaavion toisen täyskäännöksen päässä. Mikä lie aivopieru sillekin tuli, mutta eipähän tuolle mitään voi.

Pomminvarma liikkeestä maahanmeno 10, hieno seuruu ja siisti maahanmeno. Näyttävästi vähän menee istumisen kautta, pitääpä sitä muistaa tarkkailla jatkossa.

Luoksetulo 9,5, koska lopun perusasento jäi hieman vajaaksi. Tähänkin olen varsin tyytyväinen, varsinkin kun ennen koetta testasin ja tyyppi haukahti liikkeellelähdöissä. Kehässä ei onneksi tehnyt sitä!

Noutoesineen pitäminen 9, se vinku alussa vähän ja siitä lähti piste. Sinällään tosi kenkkunen liike, että kun on niin lyhyt ja yksinkertainen niin tuomarit rakottaa tosi pienistäkin. Tyytyväinen kuitenkin olen.

Kauko-ohjaus 7. Se ei menny ekalla maahan ja sit tokalla kun meni, laitto pään maahan ja tiesin, että se ei sieltä sitten ekalla tulisi nousemaan. Onneksi kuitenkin tokalla nousi. En oo tyytyväinen, ärsyttävä murheenkryyni tämä liike. Tyyppi on vaan niin vahvasti paikkamakuussa ettei se halua sieltä nousta ylös.

Hyppy 10. Taas tuli vähän ylimitotettu kaari, mutta ei se mitään, ja nyt tuli siisti perusasentokin. Olen erittäin tyytyväinen tähänkin!

Ja lopuksi vielä kokonaisvaikutus 9, piste lähti, koska parissa liikkeiden välissä vinkui.


Satuin muuten tässä huomaamaan, että meillä oli ilmeisesti sama tuomari kuin vuonna 2014, kun oltiin elämämme toista kertaa kokeessa. Oli ihan mielenkiintoista huomata, että ei ne tuomarit miksikään ole tässä sääntöjen vaihduttua muuttuneet. Tälläkin kertaa (ja kaikilla muillakin tuomareilla) pistemenetykset ovat menneet aiheesta eikä kymppiä ole annettu, jollei sitä todella ole ansaittu. Tuomari onnistui säilyttämään kokeen fiiliksen myös tosi mukavana!

6 kommenttia:

  1. Onnea! Minkälainen ajatus teillä on avoimesta luokasta? Onko Rollella minkä verran liikkeitä valmiina ja aiotteko miten pian päästä takaisin kisakentille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme :) Ajattelin, että voisin vastata tähän kysymykseen ihan postauksen muodossa :)

      Poista
  2. Vau, onnea koularista ja hienoista pisteistä!

    VastaaPoista