maanantai 9. helmikuuta 2015

Arvojärjestyksessä kuudestsiljoonas kahdeskymmenestoinen

Niin, mitäs sitä tekisikään päivänä, jolloin To Do -lista näyttää arvojärjestyksessä tältä:
1. Kouluhomma no. 1
2. Kouluhomma no. 2
3. Kouluhomma no. 3
...
876 349. Kouluhomma no. 876 349
876 350. Kouluhomma no. 876 350
...
kuudestsiljoonas kahdeskymmenesensimmäinen: Kouluhomma no. kuustsijoonaa kakskyt yks

Niin, ekana tulis mieleen, että ois fiksua alottaa jostain niistä kouluhommista. Mutta entäs sitten, kun koulu ei kertakaikkiaan motivoi yhtään? Vaikka huomenna kuinka olisi ruotsin kuuntelu, englannin sanakoe, matikantunti, saksantunti jne.

Niin, silloin ei todellakaan tehdä yhden ainutta kouluhommaa. Koulun jälkeen kävelin kauppaan, ostin tarpeet ja nyt on arvojärjestyksessä kuudestsiljoonas kahdeskymmenestoinen juttu tehty.



Bea sai oman pannan (ja hihnan). Kuosistaaan  johtuen se sai nimenkin,  aivan kuten Rollen vastaava on Kettu. Bean panta on ristitty Apinaorkesteriksi, oikeanlaiseen tunnelmaan pääsee kuuntelemalla tämän.


Eiks oo samaa näköö? Kuosin valinta osoittautui kaupassa yllättävän hankalaksi, kun kaupassa olevista kankaista n. 1% on punavoittoisia (joka oli Bean värinä ehdoton ehto), ja sitten vielä tästä 1%:sta 99% on erilista ruutua, raitaa tai palluraa. Ja minä kun halusin persoonallista! Lopulta kuitenkin löytyi tuo ihana apinakuosi, sitä olisi ollut vihreänäkin ja hetken jo meinasin ostaa ja tehdä Rollellekin. Sitten totesin, että olkoon apinat Bean juttu ja ketut Rollen.

2 kommenttia:

  1. Siis äää miten somat pannat! Kodanki on pakko saada tommonen kettupanta!! :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Tuo Rollen kettupanta on tilattu täältä, kannattaa varmaan kysäistä, josko sieltä vielä noita saisi :)

      Poista