maanantai 18. toukokuuta 2015

Hyvää kannattaa odottaa

Vai kannattaako?

4.4.2015 käytiin Järvenpäässä PetPostilla katsomassa Julius-K9-valjaita karvakaksikolle. Rollellehan silloin löytyi, mutta Bea sai jäädä odottamaan omiaan, kun ei kivijalkakaupassa ollut oikeaa kokoa oikean värisenä. Innolla jäin tuota pakettia odottamaan, sillä sovitettaessa valjaat tuntuivat sopivan Bealle. Ne eivät hiertäneet oikein mistään ja muista t-valjaista poiketen eturemmi ei paina kurkkua. On monta syytä, miksi päädyin juliuksia haluamaan, mutta yhtenä syynä voin sanoa sen, että molemmat noista koirista vihaavat tassujen nostelemista varusteita pukiessa. T-valjaiden kanssa tätä ei tarvitse tehdä ja päästään lenkille kätevämmin.

Rollella kyseiset valjaat ovat olleet käytössä jo pitkään ja paljon. Luvatun 1-2 viikon toimitusajan kuluessa ei Bean valjaista ollut kuulunut vielä mitään. Bean edellinen omistaja soitti sinne ja he totesivat, että ei ole näkynyt.

Vapun tienoilla kuulin ekaa kertaa koko hommasta. Aikaa oli kulunut nelisen viikkoa, vähän vajaa kuukausi. "Valjaat saapuvat 5.-6.5.". Rupesimme Bean edellisen omistajan kanssa pohtimaan, siirretäänkö postitoimitukselle vai saadaanko alkuperäisen suunnitelman mukaan suunnitelmat yksiin niin, että saisin valjaat Bean edelliseltä omistajalta.

Lopulta toimitustavaksi valikoitui postitus. 11.5. sain sähköpostiin tiedon, että valjaat on lähetetty. Lopulta 15.5., 5 viikkoa 6 päivää 6 tuntia ja 25 minuuttia myöhemmin tuli ilmoitus, että paketti on noudettavissa postista.

Ja niin toimitusaika venyi lähes kuuteen viikkoon. Tiedostin tosin, että pääsiäinen voisi siirtää toimitusaikaa niin, että jonkin verran myöhemmin saisimme tuotteen. Mutta että 3-6–kertaiseksi, ei edes suurimmissa kuvitelmissa.

Mutta nyt on molemmilla hyvät valjaat. Hinnakkaathan nuo olivat, mutta ei haittaa. Välillä sitä tahtoo maksaa – hyvästä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti