keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ei me ollakaan kuolleita

Täällä taas, hengissä ollaan. Omaksikin ikäväksi joulukalenterin jouduin katkaisemaan, koska muu elämä ja sen asiat ajoivat kyllä blogin ohi. Nyt on vihdoin joulukuun sotkut ohi ja lomareissultakin kotiuduttu. Beakin oli sitä mieltä, että ikinä et enää lähde mihinkään vaan rapsutat mua ja minähän muuten painaudun suhun kiinni! Ymmärtäähän sen, kun hieman reilu viikon olen ollut pois kotoa.



Nyt kuitenkin yritän päästä taas blogin päivittämisen tahtiin kiinni, homma mukavoitui huomattavasti, kun sain joululahjaksi tietokoneen. Pikkuhiljaa puran tästä julkaisemattomien postausten sumaa ja ideoita uusiinkin postauksiin on vaikka millä mitalla. Kuulemisiin!

3 kommenttia:

  1. Eipä hätiä mitiä, näkyypä noita olevan muitakin blogeja, joissa joulukalenteri jäi kesken. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä siitä nyt mitään stressiä ottanut (en ota muustakaan niin miksi sitten tästä?), kunhan nyt jäi harmittamaan, kun oli hyviä ideoitakin sinne. Ennen joulukalenterin alottamista arvasinkin, että hommassa voi käydä niinkin, ettei vuorokauden tunnit vaan riitä, ja kun tilanne tuli, ihan hyvillä mielin jätin blogin arvojärjestyksessä viimiseks.

      Poista
  2. Kiva kuulla teistä taas blogin saralla :). Ja ihan oikea asenne, ei kannate mitään paineita bloggaamisesta ottaakkaan ;).

    VastaaPoista