keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Miten sä määrittelet "hyvät palkinnot"?

Kun katselee mätsäri-ilmoituksia, melkein jokaiseen tapahtumaan vedetään kävijämäärää tutulla lausahduksella "hyvät palkinnot". Niin nytkin. Tänään lähdettiin säätä uhmaten mätsäriin tänne kotipaikkakunnalle. Enää ei kauemmas jakseta lähteä, mutta kun kerrankin täälläkin tapahtuu, onhan sitä pakko lähteä ihan vain kannatuksen vuoksi mukaan.

Ehkä säästä johtuen kävijämäärä jäi varsin laihaksi. Kaikki paikalle sattuneet kuitenkin panivat parastaan säästä huolimatta. Parhaan pystin veikin erityisen hyvin käpristellyt pieni chihuahua, onnea hänelle! Myös meillä laitettiin parastaan, Rolle oli lopulta PUN4 ja Bea SIN1 BIS6. Molemmilta löytyi jostain takataskusta se pieni, salainen kehäkettu ja nautittiin hyvästä yhteishengestä. Erityisen mukavaa oli tavata eräs lapinkoirakasvattaja, jonka koirat hivelevät silmääni erityisen paljon.

Pakollinen ruusukekuva, kun kerran sellaisiakin saatiin.
Mutta vaikkei palkintojen takia mukaan lähdettykään, yllätti potti ainakin minut ihan täysin. Ilmoittautumismaksu oli vaivaisen vitosen per koira. Vaikkei me sijoituksellisesti mitään jättipottia saatukaan, palkintoja tuli kyllä jättipotti. Monta pussia näyteruokaa, herkkuja, luita, itselle karkkia, pipot, huivit, kyniä, koriste-esineitä ja mikä (ainakin Rollen mielestä) parasta, paljon PAHVILAATIKOITA.

Siinä ne nyt ois, koko kasa.
Nyt on kaapit täynnä taas kaikkea. Tällasen palkintopotin jälkeen mä todellakin määrittelen uudestaan "hyvät palkinnot".

9 kommenttia:

  1. Wou mikä saalis vaikkette ollut edes ensimmäisiä!

    VastaaPoista
  2. No on kyllä ollut ruhtinaalliset palkinnot!

    Meillä taisi joskus olla entisellä koiralla SIN1 BIS5(?) -palkintoina ruokaa kymmenisen kiloa, paljon luita, pokaali, kalenterikirja, lelu ja kokoontaitettava ruoansäilytys"astia". Ja SIN1 BIS1 -palkintoina joskus iso pokaali, ruokaa jokunen kilo, muovinen ruokakippo, ihmisten juomapullo, juomalasi ja puruluita. Ja joskus PUN1 BIS1 -palkintoina 3 kg ruokaa, kaksi ruusuketta, pokaali ja lelu. Ei siis korkeillakaan sijoituksilla noin monipuolisesti palkintoja kuin teillä :D

    VastaaPoista
  3. Tää oli odottamatonta, onneksi välillä näinkin päin :D Ylipäätään järjestäjät oli saanu haalittua ison kasan palkintoja jaettavaksi, voin vain kuvitella sen voittajachihun palkinnot (suhteessa koiran kokoon).

    Mä muistan kans kun joskus kaveri oli tyyliin PUN1 BIS3 ja se sai parin kilon ruokapussin ja jonkun ihan randomin posliiniastian. Ei ikinä jaksettu ottaa selvää siitä, mikä sen funktio on.

    Mutta ei mitään niin hyvää, ettei huonoakin. Noissa oli aikamoinen roudaaminen kotiin ja kaappitila meinas loppua kesken XD

    VastaaPoista
  4. Kunnon kasa! Ja kivasti myös ihan legit hyödynnettävää kamaa eikä vaikka niitä scifi-posliiniastioita. :D En muista meidän määrällisesti isoimpia palkintoja, mutta yksittäisinä kivoina juttuina kyllä Orijenin ja Acanan ruoat, Nutrolinin kalaöljypohjainen öljy ja maidonvaahdotin (pukukisasta tosin). Käytännöllisyys on pop.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytännöllisyys on pop, noista menee kyllä kaikki pahvilaatikkoja myöten hyötykäyttöön. Tulin aika iloseks esmes jostain mainoskynistä, mun kaikki kynät on uhkaavasti toinen jalka haudassa niin nyt ei tarvii sitten lähtee niitäkään uusimaan :D

      Poista
  5. Mun kaikista paras oli varmaan lahjakortti, millä sai haettua 15kg paikallisesta M&Mstä. Harmi, että oli RC:tä, mutta tulipahan syötettyä. Se oli aika huima palkinto. :) Itse en odota mitään hirveän suuria, ruokaa on aina kiva saada, jos palkinnot on ihan ruput niin sillon kyllä vähän ärsyttää. Mätsäreissä, epiksissä yms on yleensä kyllä paremmat palkinnot mitä virallisissa. Se on kiva!

    Teillä on kyllä ollut hyvät palkinnot ja aika hyvin menestyitte myös mätsäreissä, onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin saatiin joskus jostain joku RC:n säkkiin oikeuttava kuponki, lahjotin pois ku en tarvinnut. Mutta saman mäkin oon huomannut, että mätsäreissä ja epiksissä on paremmat palkinnot. Ehkä jotain Maailmanvoittajan tarjontaa ei pysty voittaan, mutta silleen kokonaisuudessaan.

      Poista
  6. No onhan tälläset kivoja joo, jotkut jaksavast panostaa. Vähempikin riittäisi. Muutamassa mätsäristä olen kuuullut että voittajat sai hädintuskin muutaman kuivan luun palkinnoksi.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullekin olis toki vähempikin riittänyt, mutta minkäs sille voi kun olivat anteliaan sponsorin saaneet ja lisäksi yksittäisiä lahjoituksia.

      Ja joo, mäkin oon kuullu jostain BIS-voittajista, jotka sai pari kämästä puruluuta ja mainosavaimenperän.

      Poista