tiistai 23. joulukuuta 2014

Luukku 23

Jaahas. Se siitä ajoissaolemisesta.

Koska kello on jo näin paljon, ei mielestäni ole mielekästä laittaa sitä viimeistä kuva-arvoitusta. Kahdenkymmenenneljän tunnin arvausajalla arvausaika menisi niin pitkäksi, että arvonnan suorittaminen ajallaan tulisi ongelmaksi. Joten päätin tehdä näin:

1.
 Luukku 22 saa pidennetyn arvausajan. Viimeinen mahdollisuus osallistua arvontaan on nyt käsillä! Lopullisesti arvausaika loppuu huomenna, 24.12., kello 15.

2. 
Sain tässä tällaisen hullun päähänpistonkin. Kaikki menneet luukut avautuvat vielä huomiseen kello viiteentoista asti. Vielä on siis mahdollisuus saada arpa! Menneiden luukkujen arvaus tapahtuu seuraavasti: mikäli näiden kahdenkymmenenkahden luukun joukosta löytyy luukku, jota et ole vielä yrittänyt arvata, voit arvata sitä. Luukku on vapaavalintainen, mutta saatte valita vain yhden luukun arvattavaksi ihmistä kohti. Luukku, jonka olette arvanneet väärin, ei kelpaa, vaan luukun on oltava jokin, jota ette ole aiemmin yrittäneet. Ja siis luukkua 22 ei periaatteessa lasketa tähän mukaan, se on oma hommansa.

Niin, ja arvaukset edelleen sähköpostilla hei.strengell@gmail.com

3.
Muistakaa nauttia joulunajasta ja rentoutukaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti