tiistai 9. joulukuuta 2014

Luukku 9: Oho! x2

Oho! nro. 1

Ensinnäkin suurimmat pahoitteluni luukun myöhästymisestä. Tänään oon keskittyny niin satasella tonttuiluhommiin joululahjojen muodossa, että kaikki muu on jääny. Kuitenkin muistin kohtuullisen ajoissa, joten: kumpaan koiraan kamera on tällä kertaa zoomannut? Oikeasta arvauksesta voittaa arvan arvontaan, arvaukset sähköpostilla hei.strengell@gmail.com. Vastausaikaa on seuraavaan keskiyöhön asti - siis koko joulukuun kymmenennen päivän ajan.


~~~~~~~~~~

Oho! nro. 2

Vaiheittain:

1. Tulen kotiin ja huomaan eteisen lattialla kaksi pientä lakanakankaan palaa. Ajattelen, että koirat ovat saaneet meidän narulelusta revittyä "hapsut" irti ja kävelen ohi sen kummempia miettimättä.

2. Päästän Bean ulos kodinhoitohuoneesta ja Rollen tarhasta. Etsiskelen sitä lelua ja mietin, että missäköhän ketussa se oikeen on.

3. Vessasta tullessani huomaan koirien piilon:

4. Tajuan, mitä on tapahtunut. Aamulla kun lähdin, ne jäivät leikkimään keskenään vetoleikkiä. Tuo lelu oli jo ennestään keskeltä hieman rispaantunut ja nyt se on kokenut kovan kohtalon: RÄKSPOKSPAM se on katkennut

5. Jaa-a, mitäköhän sitä tekisi.

6. Päätän kaivaa kaapista sakset ja vanhan trikoopaidan.

7. Ryhdyn paketoimaan taloa. Tosinsanoen siis leikkaan vanhan trikoopaidan suikaleeksi, joka on n. 3 cm leveää ja joka riittää pituudeltaan kaksinkerroin siihen, että kierrän talon ympäri.

8. Munkinnyöri. Trikoopaita alkaa saada haisua siitä, mikä sen seuraava olomuoto on.

9. Koirilla on uusi, kahden koiran vetolelu (okei, normaalitkin vetolelut kävisivät kahdelle koiralle, mutta toistaiseksi Rolle on ollut kovin tarkka omista leluistaan ja ainoa lelu, jolla se on suostunut Bean kanssa leikkimään, on riittävän pitkä vetonaru, jolla leikkiessään Rollellakin on riittävästi omaa tilaa)

10. Testaus:

10.1. Molemmat koirat toteavat, että tästä on ok pitää kiinni. Aluksi ollaan paikallaan ja mietitään hieman, mikä olisi oma taktiikka.

10.2. Bea päättää lähteä peruuttamaan ja Rolle seuraa perässä

10.3. Kunnes Rolle keksii oman taktiikan: käymällä maate hänen liikuttamisensa on äärettömän hankalaa

10.4. Bea yrittää keksiä, millä saisi Rollen liikkeelle. Peruuttaa, yrittää kääntyä ja kävellä eteenpäin, päästää narun löysäksi ja yrittää spurtata – tuloksetta.

10.5. Molemmat poistuvat paikalta: Bea vähin äänin ja Rolle voittajana




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti